Miladina Živanovića 32, Sokobanja +381 64 34 04 741 info@sokolux.rs
DIREKTNA PRODAJA STANOVA I APARTMANA U IZGRADNJI

DIREKTNA PRODAJA STANOVA I APARTMANA U IZGRADNJI

O namaSoko Lux, vaš partner za kupovinu nekretnina u Sokobanji

Soko Lux gradnja iz Sokobanje je građevinsko preduzeće koje se bavi izgradnjom i direktnom prodajom stambeno-poslovnih objekata i stambenih objekata apartmanskog tipa na teritoriji opštine Sokobanja. Prepoznatljivi smo po kvalitetu gradnje i po tome što se u svim fazama naših investicija pridržavamo zakonskih propisa i tehničkih standarda. Posedujemo sve potrebne dozvole i odobrenja, što kupcima naših nekretnina garantuje potpunu pravnu i finansijsku sigurnost.

Moderni dizajn stanova

Naši stanovi su osmišljeni sa naglaskom na savremenom dizajnu i funkcionalnosti, pružajući udoban i elegantan prostor za život.

Sportski i rekreacioni sadržaji

U blizini naših objekata imate pristup raznovrsnim sportskim i rekreacionim sadržajima, koji omogućavaju aktivan i zdrav način života.

Apartmani za izdavanje

Ponosno nudimo atraktivne apartmane za iznajmljivanje koji pružaju udobnost i praktičnost, idealni za one koji traže privremeni ili dugoročni smeštaj.

Zelene površine i parkovi

Sa obiljem zelenih površina i parkova u okolini, naši kompleksi pružaju prijatan i osvežavajući ambijent za šetnju i relaksaciju u prirodi.

Moderna tehnologija

Opremljeni najnovijom tehnologijom, naši objekti omogućavaju visok nivo povezanosti i praktičnosti, prilagođavajući se modernom načinu života.

Atraktivne lokacije

Smešteni na atraktivnim lokacijama u Soko Banji, naši objekti pružaju jednostavan pristup glavnim sadržajima i pogodnostima, čineći život praktičnim i ugodnim.

Privatni kompleksi

Naši privatni kompleksi pružaju ekskluzivan ambijent i mirnu atmosferu, stvarajući idealno okruženje za opuštanje i uživanje.

Prostrani parking

Sa velikim parking prostorima na raspolaganju, naši kompleksi osiguravaju praktično i sigurno parkiranje za sve stanare i posetioce.