Miladina Živanovića 32, Sokobanja +381 64 34 04 741 info@sokolux.rs
DIREKTNA PRODAJA STANOVA I APARTMANA U IZGRADNJI

DIREKTNA PRODAJA STANOVA I APARTMANA U IZGRADNJI

LokacijaSokobanja

Sokobanja, banja u kojoj su se kroz vekove lečile i odmarale mnoge poznate ličnosti, nalazi se na jugoistoku Srbije, na oko 230km od Beograda i 60km od Niša. Poznata je po svojim lekovitim vodama i zdravom vazduhu. Kroz samu Sokobanju protiče reka Moravica poznata po brojnim plažama, a za ljubitelje kupanja tu su i akva park “Podina” kao i Bovansko jezero. Sokobanjska kotlina okružena je sa više planina. Ozren, poznat po vodopadu “Ripaljka”, mistični Rtanj, sa najvišim vrhom “Šiljak”, Devica, bogata pećinama i Bukovik iznad Bovanskog jezera, pravi su raj za planinare i alpiniste, ali i za sve ljubitelje prirode. U Sokobanji i njenoj okolini postoje brojna izletišta, a neka od najpoznatijuh su “Lepterija”, “Vrelo”, “Vlasina”, Sesalačka pećina, Vrmdžansko jezero. U okolini sokobanjske opštine nema niti jednog zagađivača vode i vazduha i ova banja poznata je kao Zeleno Srce Srbije. Prepoznata je kao odlična destinacija kako za život i odmor, tako i za investiranje.

Upravo u ovom mestu uskoro počinje sa izgradnjim prestižni stambeni kompleks SUNNY SIDE RESIDENCES.

Smešten u mirnom kraju, svega 500 metara od centralnog gradskog parka i živopisne pešačke zone, udaljen petnaest minuta šetnje od prekrasnog parka “Banjica” i gradske plaže na reci Moravica i svega nekoliko minuta hoda od zelene pijace, kao i velnes i spa centra “Soko Terme”, kompleks nudi ne samo luksuzan smeštaj već i pristup brojnim sadržajima koji unapređuju kvalitet života.

Budući kompleks osmišljen je s ciljem pružanja izuzetnog urbanističkog iskustva stanarima, istovremeno naglašavajući važnost zdravog života i harmonije s prirodom. Sve zgrade komleksa povezane su šetalištem-zelenom promenadom, duž koje će se prostirati više od pedeset različitih vrsta egzotičnih i domaćih drvenastih I žbunastih biljaka. Uz šetalište biće postavljene klupe za odmor kao i klackalice, ljuljaške i drugi sadržaji namenjeni najmlađima. Ovaj spoj urbanih dizajna i prirodnih elemenata stvara ambijent koji podstiče vitalnost i blagostanje.

Apartmani