Stan dvosoban

Ukupna površina: 38,08m2

Zamislite dom okružen prirodom, gde svaki detalj odražava spoj udobnosti i moderne elegancije. Upravo to možete očekivati od naših novih, dvosobnih stanova u ekskluzivnom kompleksu u čarobnoj Sokobanji. Ovaj prestižni projekat nudi ne samo stanovanje, već stil života prilagođen vašim najvišim očekivanjima.

Naši apartmani su dizajnirani s pažnjom na svaki detalj, nudeći funkcionalnost i estetiku koja zadovoljava i najzahtevnije ukuse. Svaki apartman sadrži prostrane sobe sa obiljem prirodnog svetla, savremeno opremljenu kuhinju i komforan dnevni boravak idealan za opuštanje i druženje.

Kompleks se nalazi u mirnom delu Sokobanje, u blizini svih važnih sadržaja, omogućavajući vam da uživate u harmoniji prirode dok ste samo korak od urbanog života. Bez obzira da li tražite mirno utočište ili investiciju, naši apartmani pružaju izvanrednu priliku za sve koji žele kvalitet i komfor.

Ne propustite priliku da budete deo ove jedinstvene zajednice. Posetite nas i doživite prvi korak ka životu koji zaslužujete!

Skica stana

Skica stana

Zamislite dom okružen prirodom, gde svaki detalj odražava spoj udobnosti i moderne elegancije. Upravo to možete očekivati od naših novih, jednosobnih apartmana u ekskluzivnom kompleksu u čarobnoj Sokobanji. Ovaj prestižni projekat nudi ne samo stanovanje, već stil života prilagođen vašim najvišim očekivanjima.

 1. Kupatilo: 4,02m2
 2. Kuhinja: 3,78m2
 3. Dnevna soba/trpezarija: 17,49m2
 4. Soba: 8,1m2
 5. Terasa: 4,69m2
 6. Ukupna površina: 38,08m2
Zakaži razgledanje
 • Terasa
  Da
 • Parking
  Da
 • Sprat
  I sprat. II sprat, potkrovlje
 • Kvadratura
  38,08m2
 • Lamela
  1
 • Lokacija
  Sokobanja